Zahvalni izlet draveljskih animatorjev

Novice
Povej naprej!

Nekaj vtisov o izletu:

V nedeljo smo se z animatorji odpravili na Kolpo. Vožnja je bila zelo dolga, a se je izplačalo. Sončen dan smo preživeli ob druženju, petju, skakanju v vodo in plavanju. Pojedli smo tudi super kosilo in se posladkali z torto. Vrnili smo se utrujeni in veseli, da je bil za nami tako čudovit dan.

Marjeta Babnik

 

V nedeljo ob 9.00 smo se z Draveljskimi animatorji z avti in župnijskim kombijem odpravili na zaslužen oddih (po uspešno izpeljanem Oratoriju) na Kolpo. Pot ni bila kratka a smo si v našem avtu pot popestrili s poslušanjem zabavnih in nostalgičnih pesmi in tako se je začel en super dan.

Na izbrani lokaciji smo cel dan uživali ob petju pesmi, igranju na kitare in ukulele, ter ob ritmu kahona. Da nam ni bilo vroče smo zganjali vragolije s skoki v (ne tako čisto) Kolpo na ‘tarzanu’. Nekateri skoki so se bolj posrečili, nekateri manj (ob le teh smo se še posebej nasmejali). Da pa želodci niso ostali prazni smo si naredili kosilo na žaru. Med oratorijem se je dogajalo veliko stvari tako da smo imeli ta dan tudi več časa za skupno prosto druženje in sproščene pogovore. Tako smo si nabrali nekaj energije in motivacije za vse nove in stare projekte, ki sledijo v tem šolskem letu.

Gašper Remškar

 

9.9.2018 smo se animatorji odpravili na zaključni izlet na Kolpo. Iz Dravelj smo se odpravili s kombijem ter z avtomobili. Ko smo prispeli smo se razpakirali, v senco na travo dali armaflekse in počivali, se pogovarjali, peli, kaj smo tudi prigriznili. Potem smo se kopali v mrzli Kolpi, s ‘tarzanom’ skakali iz pomola, skakali smo na bombico, na glavo, delali salte… Skratka imeli smo se fino. Ko je bil čas za kosilo smo si na žaru spekli piščanca, čevapčiče, hrenovke… Po kosilu smo nadaljevali s počitkom, spet skakali v vodo. Imeli smo tudi masažni kotiček.

Potem pa se je dan bližal koncu in tudi mi smo se odpravili proti domov.

Animatorji smo si počitek zaslužili in ga tudi izkoristil.

Klara Svetina

Prejšnji prispevek
POT. La via. The path …
Naslednji prispevek
Prve zaobljube Janeza Gorenca