TUKAJ ZA VAS

V življenju se včasih srečujemo s težavami in izzivi. Župnija Dravlje tu tudi zato, da vam ponudimo podporo.

Če se znajdete v stiski, ne oklevajte stopiti v stik z nami. Naša župnija je odprta za vse, ki potrebujejo pomoč. Naša skupnost je pripravljena prisluhniti, pomagati in podpreti vas in vašo družino v teh težkih trenutkih.

Duhovna pomoč: Naši duhovnik in sodelavci so na voljo, da prisluhnejo vašim skrbem in vam pomagajo najti duhovno tolažbo ter moč za premagovanje težav. Lahko se vključite tudi v kakšno podporno skupino.

Praktična pomoč: Če se soočate s fizičnimi težavami, ste obnemogli, ste v stiski pri varstvu otrok ali potrebujete kakršnokoli fizično pomoč, bomo poskušali najti načine, kako vam lahko pomagamo.

Psihološka pomoč: Razumevanje čustvenih izzivov je ključno za premagovanje težav. Stojimo vam ob strani, da skupaj s Svetim Duhom poiščemo rešitve.

Finančna pomoč: Če se srečujete s finančnimi težavami, zapadlimi položnicami in računi, smo pripravljeni raziskati možnosti pomoči in podpore znotraj župnijske Karitas in širše.

Zapomnite, niste sami. Župnija ni samo teritorij ampak smo ljudje, ljudje ki skupaj gradimo mostove pomoči, saj verjamemo v ljubezen, sočutje in solidarnost. Obrnite se na nas, če potrebujete pomoč, saj smo tukaj zato, da delimo breme življenja in skupaj gradimo boljši jutri.

V stik z nami lahko stopite tudi preko spodnjega obrazca!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Kakšno pomoč potrebujete?
Select an option
Fill out this field