PREDSTAVITEV PROJEKTA MADAGASKAR

Novice
Povej naprej!

Katarina Šabič je mlada medicinska sestra, ki je že leta 2009 opravljala delo misijonarke na Madagaskarju. Letos septembra se bo zopet odpravila na ta afriški otok. A to potovanje bo prav posebno, saj se bo na pot odpravila s kolesom. Prekolesarila bo prek 19.000 kilometrov in na cilj prišla po 1 letu.

Odločila se je, da bo s seboj peljala tudi posebno spominsko knjigo, v katero se bodo lahko vpisali vsi prijatelji in donatorji, ne glede na to, koliko finančnih sredstev ji bodo namenili. To knjigo bo na cilju izročila Pedru Opeki. Zbrani denar bo namenjen izgradnji nove porodnišnice, ki jo na Madagaskarju vsekakor močno potrebujejo.

 

V ta namen nas bo Katarina obiskala na 3. postno nedeljo ob 10. uri pri maši. Od petka, 1. marca, do nedelje zvečer pa bodo v okrogli kapeli razstavljene njene fotografije iz misijonarske izkušnje v prejšnjih letih. Zraven bo tudi omenjena spominska knjigo in povabljeni smo, da vanjo napišemo kakšno lepo, spodbudno misel zanjo ali Pedra Opeko in se podpišemo. Vsakega denarnega prispevka, ki ga boste namenili izgradnji porodnišnice, bo mlada misijonarka zelo vesela.

 

Več o namenu njenega kolesarskega podviga si lahko preberete v tedniku Družina v rubriki Mladi val.

 

 

***

 

Katarina nam je svojo misijonarsko izkušnjo vpisala tudi na 1. družinskem lab-oratoriju v oktobru 2012.

Prejšnji prispevek
DAN ODPRTIH VRAT ZA DUHOVNE POKLICE
Naslednji prispevek
POROČILO Z 2. DDV (2012/13): SLEPA ULICA BREZ KONCA