Naši animatorji ne mirujejo

Animatorji, Novice
Povej naprej!

Prejšnjo sredo in petek smo dokončali malo učilnico in pripravili hodnik in veliko učilnico za barvanje, počistili tepih ali dva in delo v soboto nadaljevali na dvorišču, odpeljali še zadnje odpadne materiale in pritrdili novo mesto za shranjevanje žog.

V tem tednu pa smo večino dela opravljali v ateljeju, kjer že lahko vidite nov žarek sončne barve na steni. Da pa smo se malo prezračili, smo se usedli pri Rokovi cerkvi in malo raziskovali zemljo med tlakovci.

Vse ZAHVALE pa gredo našim donatorjem, najprej družini Stare za donacijo barve za skoraj vse stene v župnišču. Hvala tudi g. Mariji Šterbenc za slastno večerjo in g. Minki Demšar za malico in odlično sobotno kosilo. Hvala g. Mojci Gedrih za finančno podporo in vsem za zelo lepe besede spodbude.

Med čiščenjem in pospravljanjem pa se je našlo kar nekaj izgubljenih stvari, na slikah spodaj si lahko pogledate, mogoče je prav vam ušlo kaj iz garderobe.

V načrtu imamo še kar nekaj idej, ob vsaki spremembi pa se najde še kakšna nova.
Zato se še vedno obračamo na vas s prošnjo, da nam priskočite na pomoč s sokom in prigrizki, sobotnimi kosili ali kar z denarno podporo, za nakup potrebščin, čistil in podobno.

Najlepša hvala še enkrat vsem dobrotnikom in lep teden vsem poln zdravja in varnosti!

Prejšnji prispevek
Animatorski vikend
Naslednji prispevek
Romarski shod na praznik Marijinega Vnebovzetja