Ministranti na počitnicah

Novice
Povej naprej!

Ministranti so se vrnili s počitnic in nam napisali nekaj vtisov: 

Hvaležen sem, da obstaja Murter. In za kuharici, ki sta tako dobro kuhali. Najbolj mi bo ostalo v spominu to, da smo lahko s p. Miranom surfali. In 2x nas je povabil na sladoled. Seveda smo veliko plavali in en večer tudi igrali nogomet. Upam, da bom drugo leto lahko spet šel.  (Teodor)

Na Murterju je bilo zelo dobro, ker smo imeli lepo vreme. Katja in Teja sta odlično kuhali. Najbolj mi je bilo všeč,  ko smo skakali v vodo in veliko plavali. Bilo mi je tudi všeč, ko smo imeli vsako jutro mašo. (Tim)

Letošnji Murter se mi bo vtisnil v spomin kot Murter z najboljšo hrano do zdaj. Poleg hrane in toplega morja pa je bila tudi celotna ekipa zelo dobra. V jezuitski hiši v Tisnem nas je počitnikovalo 9 ministrantov (Filip, Teodor, Peter, Nik, Tim, Martin, Janez, David, Jernej), 4 animatorji (Poli, Matic, Katja, Teja) ter župnik p. Miran. Vzdušje je bilo super, še sploh nogomet na Jezerih, zato mislim da smo vsi uživali. (Janez)

Meni je bilo na Murtru odlično, ker smo se kopali in igrali nogomet. Jedli smo tudi dobro hrano, ki sta nam jo skuhali kuharici Katja in Teja. Z nami pa so bili tudi animatorja Matic, Poli in župnik pater Miran. (Peter)

2.7. smo se ob 6.45 zbrali pred župniščem. Po molitvi smo se odpravili na pot. Po šest urni vožnji smo končno prispeli na Murter. Ko smo prispeli smo vse zložili iz avta in se namestili. Kmalu smo šli plavat. Naši dnevi so izgledali približno takole:

7.30 – bujenje

8. 00 – sv. maša

8.30 – zajtrk

9.00 – odhod na plažo

14.00 – kosilo

14.30 – siesta

17.00 – odhod na plažo

19.30 – večerja

20.15 – večerni program

22.30 – spanje

Vrnili smo se v nedeljo 7.7  (David in Janez)

Prejšnji prispevek
Nova maša p. Roka Bečana
Naslednji prispevek
Nova maša p. Egona Hriberška