VABILO NA EVROPSKO PRVENSTVO DUHOVNIKOV V MALEM NOGOMETU

Novice
Povej naprej!

Nekateri slovenski katoliški duhovniki se že šest let udeležujejo Evropskega prvenstva duhovnikov v malem nogometu, ki se ga vsako leto udeležuje okrog 11 – 13 ekip.

Tekmovanje vsako leto pripravlja ekipa duhovnikov iz druge države, letos ga v Celju pripravljamo slovenski duhovniki. Poleg domače je prijavljenih še 13 ekip, to je skupaj okoli 170 duhovnikov. To so ekipe Italije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Portugalske, Avstrije, Poljske, Portugalske, Madžarske, Slovaške, Ukrajine, Belorusije, Črne Gore in Romunije.

Ker bo med mnogimi nogometnimi zvezdami nastopila tudi moja malenkost, vas s posebnim veseljem, dragi draveljski farani, vabim, da se nam pridružite in z nami delite navdušenje nad športom ter graditvijo prijateljskih mednarodnih vezi.

Prvenstvo se prične v torek, 26. februarja 2013, ob 14h (do predvidoma 20h) s kvalifikacijskimi tekmami v dvorani gimnazije v Celju in v športnem centru na osnovni šoli v Žalcu. Finalni del tekmovanja sledi v četrtek, 28. februarja, ob 14h (do 19h) v Žalcu. Slovenska ekipa bo vselej nastopila v Žalcu. Pridite navijat in nas podprite moralno! Končno gre tudi za promocijo naše deželice. Dobrodošla pa je tudi vsakršna finančna podpora z vaše strani, ki jo lahko oddate v pisarni. Kljub nekaterim velikodušnim sponzorjem, sredstva namreč še primanjkujejo. Je pa vedno več športnega duha med nami.

Ni pomembno zmagati, pomembno je sodelovati! Caritas Christi urget nos! Kristusova ljubezen nas žene!

Prejšnji prispevek
MOLITEV ROŽNEGA VENCA SODELAVCEV KARITASA
Naslednji prispevek
IZPOVEDOVANJE VERE – 2. del