Pravljično pustovanje z Disneyevimi junaki

Izpostavljeno, Novice
Povej naprej!

Na pustno nedeljo, 11. februarja smo se podali v pravljični svet Disneyjevih junakov

Letošnje pustovanje je bilo v barvah Disney pravljične dežele. Animatorji smo se oblekli v pravljične junake in s tem prikazali veliko različnih pravljičnih junakov. Ob začetku so otroci morali prepoznavati like iz slik in pristopati do te maske ter jo prositi za podpis… Pri tem smo maske res začutile, kako naporno je biti znana osebnost, ker kamorkoli se obrneš, nekdo želi tvoj podpis.
Kasneje smo pričeli z veliko igro, kjer smo skupaj z otroki sestavljali srce Tefiti. Med iskanjem koščkov smo med drugim videli tudi plesno predstavo animatorske skupine.
Po sestavljenemu srcu je sledila modna pista namenjena vsem maskam. Tam so se predstavile zelo izvirne maske od novoletne smrekice do družine ameriškega krompirčka. Podelili smo nagrado najmlajši, najboljši skupinski maski in najbolj izvirni maski, ki je bila miš ujeta v mišolovko.
Po razglasitvi rezultatov pa je sledil ples na vsem zelo poznane pesmi.

Na splošno, sem dobil očutek, da so starši in še posebej otroci v sami zabavi zelo uživali, animatorska skupina pa se je preko tega še bolj povezala, saj smo veliko preplesali in skupaj sodelovali. Se že veselim naslednjega leta, kjer bo tema pustovanja…. Ah… Saj še ni treba vedeti

 

Besedilo: Matej Vukina

Foto: France Rajh

Prejšnji prispevek
Postni čas 2024
Naslednji prispevek
Molimo skupaj – od 18.2. do 24. 2. 2024