Pod zvonovi svetega Roka

Novice
Povej naprej!

Smo skupina staršev z otroki s posebnimi potrebami — imenujemo jih lučke. Imamo tudi prijatelje, ki nam pomagajo pri izvedbi programa. Smo iz različnih župnij.
Srečujemo se vsako 3 nedeljo v mesecu (od septembra do junija) ob 15. uri v župnišču Dravlje.

Začnemo s pozdravom voditelja, sledi kateheza s s. Magdaleno, nato pa sledi ustvarjalna delavnica, kjer priskočijo na pomoč lučkam naši prijatelji.
Čas ko lučke ustvarjajo, pa starši z duhovnim voditeljem p. Egonom izmenjujemo izkušnje in dobimo duhovno podporo za naprej.
Približno ob 16. uri imamo sv. mašo z oživljanjem evangelija (lučke in prijatelji).  Po sv. maši pa je še zabavni del, praznovanje rojstnih dni in klepet. Približno po 18. uri zaključimo srečanje s pesmijo Angelček.

Namen naših srečanj je, da tudi naše lučke spoznajo Jezusovo življenje njegovo ljubezen in dobroto, na njihov preprost način. Mnoge lučke pa sprejmejo tudi zakrament sv. obhajila in sv. birme. Lučke se zelo veselijo naših srečanj.

Vabimo starše z lučkami (starost in invalidnost nista ovira), da se nam pridružijo. Dostop tudi z vozički.
Vabimo pa tudi mladino, da bi pomagale našim lučkam pri ustvarjalnih delavnicah in oživljanju evangelija. Če pa igrate kakšen inštrument, ste še bolj dobrodošli.

Lahko pridete na samo srečanje ali pokličite, lahko tudi preko e-mail-a:

Več informacij si lahko ogledate v zavihku SKUPINE: Vera in Luč

Prejšnji prispevek
Praznik prvega svetega obhajila
Naslednji prispevek
Obnovitev križa in Križanega