Draveljski oratorij 2023 – STOPI NA POT

Animatorji, Oratorij
Povej naprej!

Prijave za ORATORIJ bodo odprte do 7. 8. 2023

Letos bo ORATORIJ potekal 5 dni: Od ponedeljka, 21. 8. do petka 25. 8. 2023, kot po navadi se bo odvijal v prostorih župnišča in draveljske cerkve med 9.00 in 16.00 uro z možnostjo varstva pred in po oratoriju.

Oratorij je namenjen otrokom od 4. do 13. leta starosti

PRIJAVNICA

Nekaj informacij pred prijavo otrok na oratorij:

  • Prispevek: Letos bo priporočen prispevek 25 € na otroka. Veseli bomo tudi kakšnega sadja in piškotov za malico

Letošnje geslo oratorija je “Stopi na pot!”,  dogajanje celotnega tedna pa bo povezano z zgodbo o Hobitu J. R. R. Tolkiena.

Za vse ostale informacije nam pišite na naš elektronski naslov: oratorij.dravlje@gmail.com

Animatorji se že veselimo!

Povabite še prijatelje!

 

POMOČ DRAVELJSKEMU ORATORIJU

V naši župniji oratorij poteka že vrsto let (prvi je bil leta 2000, vodila ga je uršulinka s. Marta). Vsako leto je otrok in animatorjev več in to nas res veseli. A tako velik projekt, ki vsako leto povezuje več kot 40 prostovoljcev in 130 otrok ter drugih ljudi, je tudi kar velik finančni zalogaj.

Vsi animatorji delamo prostovoljno, plačilo dobimo v obliki nasmehov otrok in spodbudnih besed staršev in drugih ljudi, a stroškov je kljub vsemu veliko (npr. material, hrana, prevoz na izlet, priprave na oratorij …).

Zato se na vse vas, dragi župljani, obračamo s prošnjo za materialno ali finančno pomoč. Pomagate nam lahko z različnim materialom, pri organizaciji kosila in izleta ali pa s finančnimi darovi. Veseli bomo vsake, na videz še tako majhne pomoči.

Zaposlene v različnih podjetjih, ki bi nam prav tako lahko pomagali, pa obenem prosimo, če se lahko oglasite v župnijski pisarni in tam dobite pisno prošnjo za donatorstvo.

Če ste nam na kakršenkoli način pripravljeni pomagati, se lahko oglasite v župnijski pisarni, pri voditeljih animatorjev in oratorija Klari Demšar, Neži Trobiš ali Mateju Vukini (Mukiju) ali pa na e-naslov: oratorij.dravlje@gmail.com.

Verjamemo, da bomo tudi z vašo pomočjo pripravili še en čudovit oratorijski teden za otroke.

Že vnaprej hvala!

animatorji oratorija

 

Prejšnji prispevek
Romanje na Šmarno goro
Naslednji prispevek
Priprave na porod