Birmanski vikend – prva skupina

Novice
Povej naprej!

Na tem birmanskem vikendu sem se imela zelo lepo. čeprav so zmagali animatorji, mi je bila igra roverček zelo všeč. Všeč mi je bila tudi jutranja telovadba s Petrom in Janezom. Da ne pozabimo na hrano – tudi hrana je odlična. Najbolj od vsega pa mi je bila všeč orientacija, saj smo več izvedeli o Bogu in tudi o animatorjih. Zabavni večer je bil pač zabaven.

Hvala animatorjem in Primožu, da so tako organizirali ta dogodek, da smo ga lahko sodelovali.

Klara Sever

  

“Deset” potrditev o vikendu:

1.Katja je kuhala najboljšo hrano. 

2. Janez in Peter sta bila predobra v roverčku in ni bilo fer.

3. Zabavni večer je bil carski.  

4. Alfa vprašanje so mi zdela kdaj pa kdaj že težja tema. 

5. Juha je bila predobra pa še boljša, ker smo jo jedli skupaj. 

6. Zvonilo je tako zgodaj, glasno in dolgo, da je bilo zeeelo težko spati. 

7. Jutranje telovadbe so bile zelo kratke, vendar kul. 

8. Mrzlo je bilo, zato smo imeli po več dek čez sebe. 

9. Uvod v darovanje je bilo zelo fino.

10. Kosilo po maši je bilo perfektno, saj so starši ful dobro skuhal. 

11. P. J je ful kul razlagal vse stvari pri obrokih. 

Amalija Ličen

  

Birmanski vikend mi je bil zelo všeč, tudi brez telefonov, ki sploh niso bili pomenbni. Veliko smo se družili in z vsemi sem se spoznal. Animatorji so bili prijazni; če si se rabil z njimi pogovarjati, so ti bili na voljo vsi. Zelo so mi bile všeč igre, kot so bile orientacija, kjer sem spoznaval Boga in Jezusovo življenje, ali pa zabavni večeri, kjer smo se skupaj družili. Posnetki o Alfi so bili dobri. Veliko sem odnesel od njih in vprašanja so mi bila všeč, čeprav smo pri nekaterih zapravili veliko časa. Hrana je bila odlična zahvala animatorjem, ki so se potrudili. Igra roverček mi je bila všeč, čeprav smo izgubili. Jutranja telovadba me je dobro zbudila pred zajtrkom. Imeli smo dovolj prostega časa za sebe oz. za druženje.

Hvala, animatorji in str. Primož, za vodenje birmanskega vikenda – tega ne bom pozabil. Najbolj si bom zapomnil igro od animatorjev o Bogu in zavajanju proti Bogu.

Matej Luka Sever

 

Na birmanskem vikendu smo se imeli super! Nismo imeli ne telefonov, ne sladkarij (oboje smo dali prijaznim animatorjem ob prihodu) in ničesar od tega nismo pogrešali. 

Meni osebno je bila najbolj všeč orientacija, pri kateri smo spoznavali Boga in kakšni so dokazi, da obstaja. Najbolj fascinantno mi je bilo, da če bi se samo ena stvar zgodila drugače, kot se je, nas mogoče sploh ne bi bilo.

Seveda je bila ena boljših stvari tudi hrana, ki so jo kuhali animatorji. Vsak večer smo si ogledali filmček o Alfiju, ki nam je včasih zastavil težka vprašanja. Pričakovano smo tudi mi izgubili v roverčku proti animatorju. Ampak to sploh ni bilo pomembno, kajti zelo smo se zabavali. Ta vikend sem tudi bolje spoznal Boga in soveroučane (ne vem, če ta beseda sploh obstaja)

Pomembno je, da je v naših življenjih Bog in da se zabavamo. Hvaležen sem za ta birmanski vikend!

Martin Godina

 

Foto: Matej Zupan

Prejšnji prispevek
Praznovanje zakonskih jubilantov na zahvalno nedeljo
Naslednji prispevek
Adventni duhovni “coaching” za mlade do 30. leta