Animatorske počitnice

Novice
Povej naprej!

Leta 2017, 17. julija, smo se animatorji ob 5. uri zjutraj odpravili na Draveljcem zelo poznan otok Murter. Po večurni vožnji smo vsi deloma neprespani z velikim veseljem v begu pred vročino skočili v ne tako zelo toplo morje.

Večino dni je naš urnik izgledal nekako takole: spanje, hrana, spanje, plavanje, spanje, hrana, spanje, plavanje, spanje, hrana, lajf, spanje. Vmes smo kdaj pa kdaj zapeli ter zaigrali kakšno pesem, imeli različne kirurške posege zaradi stvari, kot so bili urezi na školjkah, trni v petah (dejansko), reševali smo tudi križanke in barvali pobarvanke, imeli smo kuharske dogodivščine (to pa rata takrat, ko mladini postane dolgčas v kuhinji), veliko smo imeli tudi debat o takih in drugačnih stvareh, pogledali smo tudi kašen film … ali dva … ali tri (tudi kakšno risanko, ker pač vsi radi prebudimo otroka v sebi), velikokrat smo se tudi pritoževali glede bližnjega zvonika, ki je že zgodaj zjutraj začel ritmično neenakomerno zvoniti, da nismo mogli spati, aja, pa da ne pozabim, veliko smo tudi spali ter jedli.

Enkrat pa smo imeli na peščeni plaži podvodni ‘fotošuting’, z veliko zanimivimi, a vendar ne vedno uspešnimi posnetki. Videli smo velik del otoka tudi zato, ker smo se nekateri skoraj vsak dan kopali na drugi plaži ali pa skakali z drugega pomola.

Cel teden počitnic je zelo lepo, a prehitro minil. Vsi na teh počitnicah prisotni animatorji se zelo lepo zahvaljujemo našemu župniku Miranu ter Roku, ki je bil naš spremljevalec, da sta omogočila ta prekrasen (zaslužen) dopust.

P. S.: Veliko smo tudi spali ter jedli … pa plavali.  

 

Besedilo in foto: Matic Pev in ostali animatorji

Prejšnji prispevek
Gostovanje zbora Aleron iz Filipinov
Naslednji prispevek
3. Ignacijev tek 2017 v Dravljah