Vabilo na Draveljski duhovni večer: Tjaša Sušin

Povej naprej!

Tretji duhovni večer v pastoralnem letu 2022/2023 z naslovom “Nevidne niti narave” bo v petek, 24. marca 2023 ob 20.00 (po večerni maši in križevem potu) v dvorani nove cerkve.

Tudi tokrat ostajamo zvesti letošnji rdeči niti “ekologija – odnos do stvarstva”. Tokratna gostja bo Tjaša Sušin, v tem trenutku najbolj znana kot načelnica Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS).

Tjaša, s skavtskim imenom Nepogrešljiva svižčevka, je po izobrazbi magistra ekologije in biodiverzitete, zaposlena pa je na Zavodu za letovanje in rekreacijo otrok (ZLRO).

Namesto, da razkrivamo temo njenega večera, raje poudarimo, da je zagreta animatorka, nekaj let inštruktorica v šoli preživetja v naravi, velika ljubiteljica skavtskega načina življenja ter nekdo, ki ne pozna besed »ne da se mi«.

Prosti čas najraje preživlja na svežem zraku s prijatelji, sicer pa občasno piše pesmi, ustvarja s pirografom, prebere dobro knjigo, zaigra na kitaro, speče torto, pomaga pri kakšnem opravilu ali pa preprosto sanja o dogodivščinah, ki jo čakajo.

Prejšnji prispevek
Prva sveta spoved 2022
Naslednji prispevek
God sv. Florijana z draveljskimi gasilci