Skupina ima temelje v naši župniji, kjer smo že prej vsak na svoj način glasbeno sodelovali. Izkušnje z zborovskim petjem so dale vsem veselje do večglasnega petja, izbor akustičnih inštrumentov pa svojevrsten značaj skupine. V šestih letih delovanja smo skupaj raziskali kar nekaj koncev Slovenije, pa tudi različne glasbene zvrsti (duhovno ritmična glasba, jazz,šanson…).

Naše začetke je oblikovala predvsem ritmično duhovno glasba, ki nas je popeljala na prve festivale, koncerte in sodelovanja z ostalimi izvajalci. Sčasoma smo postali prepoznavni predvsem po latino ritmih in akustičnih izvedbah svojih skladb ter priredb drugih avtorjev.

Izziv pa nam pomeni ustvarjati sporočilne avtorske pesmi, večglasno a capella prepevanje, ter oblikovanje aranžmajev na že znane melodije.

Skupina Tvoj glas je že od samega začetka povezana z duhovno ritmično glasbo, saj jo je festival Ritem duha izzval in povezal. Smo trikratni zmagovalci Festivala Ritem Duha. Svoj obstoj smo obogatili z izdajo zgoščenke božičnih pesmi, pridno pa kujemo tudi nove skladbe. Čeprav ne več v običajni zasedbi, Tvoj glas ostaja.

 Večer DRG, 10. januar 2013, grad Rakovnik.