Tekaški križev pot od Dravelj do Brezij

Povej naprej!

Zopet se bo teklo od Ljubljane do Brezij skupaj (s hitrostjo približno 6min/km ali 10km/h), če bo kakšen odsek hitrejši, bo pa na postaji več počitka. Čez prelepo gričevje in prebujajočo naravo, v vsakem vremenu. Pretekli, prekolesarili, prehodili, preskircali, preromali, premolili, skratka darovali bomo 14 postaj, vsak svojo ali morda dve, po svojih močeh. Skupaj bomo premagali več kot 60 km in veliko, veliko višinske razlike. Podajali si bomo križ in lepe želje in zaslužili žeblje. Na postajah bo na voljo avto z vodo, kruhom in obliži. Pridružiš se lahko kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli želiš, le ob določeni uri (glej časovnico postaj) bodi na želeni postaji, da dobiš duhovno spodbudo. Vse šteje!    

Vse, ki se nam nameravate pridružiti, prosimo, da svojo udeležbo sporočite na e-naslov (krizev.pot@gmail.com). Ne pozabite navesti na kateri postaji se nam boste pridružili. Na ta naslov tudi pošljite morebitna vprašanja, predloge itd. Kakšno zanimivo informacijo ali utrinek iz prejšnjih dveh križevih potov dobite tudi na FB-strani »Tekaški križev pot«.

S pomočjo Svetega Duha se za pripravo Križevega pota trudimo Monika, Mojca, Jure, Tadej in predvsem naš župnik p. Miran Žvanut.

Prejšnji prispevek
Teden molitve za duhovne poklice 2018
Naslednji prispevek
S prostovoljci Programa POTA smo bili v Zambiji