Miklavževanje 2018

Povej naprej!

Na trgu pred cerkvijo bo tudi letos TD Dravlje poskrbelo za pečen krompir in čaj za otroke ter kuhano vino za odrasle. Tako kot lani tudi letos prijava otrok vnaprej ni potrebna, darila bodo preprosta, veseli bomo le prostovoljnih prispevkov.

Sveti Miklavž je že sporočil, da je vedno najbolj vesel otroških dobrih del in molitev. Ob obisku pri nas si bo vzel čas za vse, ki mu bodo želeli zapeti ali recitirati kakšno pesem, vesel pa bo tudi vsake risbice ali druge pozornosti.

 

ZBIRANJE IGRAČ ZA MALI DOM

Sv. Miklavž bo tudi letos poleg draveljske župnije obiskal Mali dom, Center za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič (CUDV Draga) Ob žici 9. To je socialnovarstveni zavod za usposabljanje, vzgojo in izobraževanje, delo, zdravstveno varstvo, medicinsko (re)habilitacijo in nego otrok, mladostnikov in odraslih z zmerno, težjo in težko motnjo v duševnem razvoju in dodatnimi motnjami ter odraslih s pridobljeno možgansko poškodbo.

Vsi, ki imate igrače za otroke, pa jih ne uporabljate več, jih lahko prinesete v župnijsko pisarno, Miklavž pa jih bo dostavil v Mali dom.

Prejšnji prispevek
Trideset let nove cerkve – 4. del
Naslednji prispevek
Drsali smo s p. Jožetom