Šola adoracije – čaščenja Najsvetejšega (1/12)

Povej naprej!
19. septembra 2023

Tiha molitev pred Najsvetejšim je milostni čas, ko smo preprosto z Jezusom, iz oči v oči.

Besede niso niti potrebne, dovolj je, da smo pred Njim. Kot bi stopili v »kozmetični salon« in se sončili v žarkih Božje ljubezni. Pustimo se ljubiti, da bomo prežarjeni z Božjo ljubeznijo zmogli ljubiti svoje bližnje, sodelavce, sosede, pa tudi tiste, ki jih še ne moremo!

Šola za adoracijo, ki jo začenjamo v torek, 19. septembra 2023, v novi cerkvi po večerni sveti maši, nam bo po korakih na dvanajstih tedenskih srečanjih pomagala vzpostaviti in poglobiti pristen stik z Jezusom. Naj nas k odločitvi za šolo adoracije spodbudijo besede iz testamenta Matere Terezije:

»Jezus želi, da vam še enkrat povem, koliko ljubezni ima za vsakega izmed vas, veliko več, kot si sploh lahko predstavljate. Skrbi me, ker nekateri izmed vas še niste resnično srečali Jezusa – samo vi in Jezus. Zagotovo lahko preživimo čas v kapeli, ampak ali ste resnično z očmi duše zaznali, s kakšno ljubeznijo vas gleda? Ste se zares spoznali z živim Jezusom, ne preko knjig, ampak ste ga sprejeli v svoje srce? Ste zaslišali njegove besede ljubezni?

Prosite za to milost: On gori v želji, da bi vam jo dal … Bodite v zaupljivem in odnosu z Jezusom vsak dan – kot z živo in resnično osebo in ne samo kot idejo.«

Kontakt, informacije: Darinka (041-911-450)