Predstavitev katehistov in začetek novega veroučnega leta

Povej naprej!
12. septembra 2021

V nedeljo, 12. septembra, se bodo pri sveti maši ob 10. uri predstavili katehistinje in katehisti. K tej sveti maši ste vabljeni tako veroučenci kot tudi starši.

 

S ponedeljkom, 12. 9., torej začenjamo novo veroučno leto, za katerega si vsi želimo, da bi ga lahko preživeli drugače kot lanskega, z več druženja in srečevanja v živo.

Urniki so zaenkrat zastavljeni tako, da ima vsak razred predvidoma tri termine: ob 15.00, 16.00 in 17.00. Vsak katehet lahko kasneje kakšne urnike še prilagodi ali spremeni tako, da bo verouk potekal lažje in bolj učinkovito. Veroučna ura traja 45 minut.

1. razred se bo s s. Sabino dobival v mali učilnici ob sredah. Tudi 2. razred se bo srečeval ob s. Sabini, ampak ob ponedeljkih v veliki učilnici. Tretješolce bo letos v pripravi na prvo sveto spoved in obhajilo vodila Katja, srečevali pa se bodo ob torkih v veliki učilnici. Četrtošolski verouk bo ob sredah v ateljeju pripravljala Anamarija (ja, to je uradno ime naše Anice). 5. razred se bo ob sredah v veliki učilnici srečeval okoli Katje, ki bo ob četrtkih v istem prostoru zbirala tudi šestošolce. Sedmošolce bo v prvem letu priprave na birmo ob torkih v ateljeju spremljal p. Egon, osmošolci pa se bodo na birmo pripravljali s p. Primožem ob ponedeljkih v ateljeju.