Delovno poletje naših animatorjev

Animatorji, Novice
Povej naprej!

Ker smo letošnje poletje mladi v župniji malo bolj prosti in imamo malo več časa, smo se pogovarjali in iskali drugačne načine, kako prispevati k naši župniji. Prišli smo do odločitve, da bi lahko našo mlado župnijo, ki bo drugo leto dopolnila 60 let, malo obnovili in popestrili.

To pomeni: prva stvar na seznamu je čiščenje prostorov celotnega župnišča, potem pa sledi preureditev teh prostorov ter malo popestritve in dodatkov za te prostore.

Za primer: obnova dvorišča/igrišča pri župnišču se je že začela. K lepi novi klopi spadajo seveda lepe nove črte, ki omejujejo to igrišče; učilnice bi popestrili z novimi barvami na stenah in dodali dodatne elemente … Podobno bi se ponavljajo čez vse prostore po župnišču, od dvorane in čajne kuhinje do ateljeja.

Tudi ostale župljane prosimo, da nam priskočite na pomoč in tako tudi vi prispevate k obnovi župnije.

Pomagate lahko s potrebščinami, ki jih potrebujemo za obnovo (barve, pleskarski valji…) ali pa s kosilom za mlade duše, da bo delo lažje potekalo. Vsak prispevek bo dobrodošel in ga bomo neizmerno hvaležni!

Delo bo potekalo vsako sredo ob 18.00, vsak petek ob 18.00 in vsako soboto od 11.00 naprej, dokler ne postorimo vsega potrebnega.

Za dodatne informacije pa se lahko obrnete na animatorko Katjo: carman.katja@gmail.com .

Prejšnji prispevek
Oratorij 2020 odpovedan
Naslednji prispevek
Navodila slovenskih škofov v slovenskih cerkvah v času krepitve epidemije COVID-19 (stanje: 21. julij 2020)