4. DRUŽINSKI LAB-ORATORIJ

Povej naprej!

Draveljski animatorji bomo letos organizirali prav posebne dogodke za otroke in družine. To bodo tako imenovani družinski lab-oratoriji, kjer bomo spoznali in delali različne stvari. V celem letu jih bo kar 5. Na prvem smo spoznali mlado misijonarko, na drugem bomo izdelovali adventne venčke, februarja bomo skupaj rajali na pustno soboto, v mesecu marcu se bomo pripravili na cvetno nedeljo z butaricami, tik pred koncem šole pa bo lab-oratorij namenjen spoznavanju oratorijske teme.

 

 


 

Na 4. družinskem lab-oratoriju, ki bo 23. marca 2013, bomo skupaj izdelovali butarice. Zbrali se bomo ob 10.00 na Trgu bl. Janeza Pavla II. (pred dvorano). Na voljo bo nekaj tanke žice, škarij, vrvi in raznega zelenja, vsekakor pa je vsako zelenje, ki bi ga lahko prinesli s seboj, dobrodošlo. Da bo vrvi za obvezovanje dovolj, jo lahko prinesete tudi s seboj.

Tudi letos bo mogoče izdelovati ljubljanske butarice iz barvnih oblancev; le-te bomo pripravili v naprej in bodo zato v omejenih količinah. Če bi se torej radi naučili izdelovati take butarice, se nam pridružite.

 

Zaželeni so prostovoljni prispevk.


Lepo vabljeni vsi mladi ustvarjalci.***

Več o:

1. družinski lab-oratorij

2. družinski lab-oratorij

3. družinski lab-oratorij

 


 

 

 


Prejšnji prispevek
IZPOVEDOVANJE VERE – 4. del
Naslednji prispevek
TEKAŠKI KRIŽEV POT 2013