Aleluja. Marija je vzeta v nebesa, veselijo se angeli. Aleluja.

Informacije

Veroučno leto 2019/20

 

NEKAJ INFORMACIJ OB ZAČETKU VEROUČNEGA LET

V nedeljo, 8. septembra, se bomo pri sveti maši ob 10. uri predstavili katehistinje in katehisti. K tej sveti maši ste vabljeni tako veroučenci kot tudi starši. Pri sveti maši bomo blagoslovili šolske torbe.

V ponedeljek, 9. septembra bomo začeli z rednim veroukom. Za vpis k verouku v Dravlje izpolnite vpisnico! Vpisnico izpolnite za otroke 1. razreda in otroke iz višjih razredov, ki prihajate od drugod in boste letos prvič obiskovali verouk v Dravljah. Izpolnjeno vpisnico osebno oddajte katehetu skupaj s prispevkom za verouk, ki znaša 30 eur, za drugega otroka 20 eur, za tretjega, četrtega, petega... pa ni prispevka. Otroci, ki bodo prvič obiskovali verouk v naši župniji in ne spadajo v župnijo Ljubljana Dravlje, naj prinesejo dovoljenje župnika župnije, ki ji pripadajo.

Glede delovnih zvezkov in knjig se dogovorite s katehetom.

V soboto, 14. septembra, ob 9. uri bo prvo srečanje ministrantov. Prisrčno vabljeni stari in tudi novi ministranti (od 3. razreda naprej).

Teden kasneje v soboto, 21. septembra, bo srečanje mladih v Stični, na katerega posebej vabljeni 9. razred, animatorji, srednješolci, študentje in mlajši odrasli. Odhod posebnega vlaka z ljubljanske železniške postaje bo ob 7.34.

 

© 2020 Župnija Ljubljana Dravlje. Vse pravice pridržane. O avtorjih.