»In Jezus mu je rekel: 'Pojdi in ti delaj prav tako!'«

(Lk 10,37b)

Informacije

Veroučno leto 2018/19

 

NEKAJ INFORMACIJ OB ZAČETKU VEROUČNEGA LET

V soboto, 15. septembra ob 9.30 bo prvo srečanje ministrantov.

Prav tako v soboto, 15. septembra bo srečanje mladih v Stični, na katerega posebej vabljeni 9. razred, animatorji, srednješolci, študentje in mlajši odrasli. Odhod posebnega vlaka z ljubljanske železniške postaje bo ob 7.45.

V nedeljo, 16. septembra, se bomo pri sveti maši ob 10. uri predstavili katehistinje in katehisti. K tej sveti maši ste vabljeni tako veroučenci kot tudi starši. Pri sveti maši bomo blagoslovili šolske torbe.

V ponedeljek, 17. septembra bomo začeli z rednim veroukom.

Za vpis k verouku v Dravlje izpolnite vpisnico!

Vpisnico izpolnite za otroke vseh razredov, ne samo prvi razred, kot je bil običaj prejšnja leta! Izpolnjeno vpisnico osebno oddajte katehetu skupaj s prispevkom za verouk, ki znaša 30 eur, za drugega otroka 20 eur, za tretjega, četrtega, petega… pa ni prispevka . Otroci, ki bodo prvič obiskovali verouk v naši župniji in ne spadajo v župnijo Ljubljana Dravlje, naj prinesejo dovoljenje župnika župnije, ki ji pripadajo.

 

V katehetski ekipi je nekaj manjših sprememb. 1. in 2. razred bo kot lansko leto poučevala uršulinka s. Sabina Vakselj. Kaplan p. Egon Hriberšek bo prevzel 3. razred, letošnje prvoobhajance. Poleg prvoobhajancev bo skrbel še za 6., 7. in 9. razred. Lanske prvoobhajance, letošnji 4. razred bo imela Anamarija Žnidaršič. 5. razred bosta poučevali Katja Čarman in Teja Zalokar. 8. razred bo na zakrament svete birme pripravljal kaplan p. Primož Jakop, ki bo skrbel še za dijake, študente in skavte.


 

© 2019 Župnija Ljubljana Dravlje. Vse pravice pridržane. O avtorjih.