Evropski parlament in Svet Evrope sta leta 2016 sprejela novo splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju GDPR), ki je začela veljati s 25. 5. 2018. Več o tem si lahko preberete tukaj.

V kolikor želite prejemati e-novice Župnija Dravlje na vaš e-mail vas vabimo, da podate privolitev za obdelavo osebnih podatkov in nam izkažete zaupanje glede njihove uporabe. Osebni podatek, ki ga vodimo v naših zbirkah bo shranjen v Mailjet listi in za katerega potrebujemo privolitev je vaš e-mail naslov. Podatki bodo uporabljeni izključno za dnevno pošiljanje e-novic in bodo zaradi kontinuiranega pošiljanja hranjeni do preklica vaše privolitve.

V skladu z GDPR je za hrambo in obdelavo osebnih podatkov potrebna vaša izrecna in nedvoumna privolitev. V kolikor privolitve ne boste podali vam e-novic Župnija Dravlje ne bomo mogli pošiljati. Vabimo vas, da vašo privolitev za obdelavo in hrambo vaših osebnih podatkov podate tako, da obkljukate: Želim se prijaviti na prejemanje e-novic Župnija Dravlje in soglašam s pravili o Varstvu osebnih podatkov.