• varstvo osebnih podatkov

»Razodel sem tvoje ime ljudem, katere si mi dal od sveta. Tvoji so bili, pa si jih dal meni.«

(Jn 17,6)

Varstvo osebnih podatkov

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov za e-obveščanje

Evropski parlament in Svet Evrope sta leta 2016 sprejela novo splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju GDPR), ki je začela veljati s 25. 5. 2018. Več o tem si lahko preberete tukaj.

V kolikor želite prejemati e-novice Župnija Dravlje na vaš e-mail vas vabimo, da podate privolitev za obdelavo osebnih podatkov in nam izkažete zaupanje glede njihove uporabe. Osebni podatek, ki ga vodimo v naših zbirkah bo shranjen v Mailjet listi in za katerega potrebujemo privolitev je vaš e-mail naslov. Podatki bodo uporabljeni izključno za dnevno pošiljanje e-novic in bodo zaradi kontinuiranega pošiljanja hranjeni do preklica vaše privolitve.

V skladu z GDPR je za hrambo in obdelavo osebnih podatkov potrebna vaša izrecna in nedvoumna privolitev. V kolikor privolitve ne boste podali vam e-novic Župnija Dravlje ne bomo mogli pošiljati. Vabimo vas, da vašo privolitev za obdelavo in hrambo vaših osebnih podatkov podate tako, da obkljukate: Želim se prijaviti na prejemanje e-novic Župnija Dravlje in soglašam s pravili o Varstvu osebnih podatkov.

© 2020 Župnija Ljubljana Dravlje. Vse pravice pridržane. O avtorjih.