»Veliko prerokov in pravičnih si je želelo videti, kar vi gledate, pa niso videli.«

(Mt 13,17)

Informacije

Veroučno leto 2016/17:

 

Spoštovani starši,

pred nami je novo šolsko in veroučno leto in veseli smo, da bomo tudi letos z vami sodelovali pri verski vzgoji vaših otrok. Katehistinje in katehisti se s polno paro pripravljamo, da bo letošnje veroučno leto še boljše in lepše.

V katehetski ekipi je nekaj sprememb. Od nas se je poslovila s. Nada Furlan, ki je odšla v Maribor za predstojnico uršulinske skupnosti. Namesto nje bo 1. in 2. razred prevzela uršulinka s. Sabina Vakselj. V pomoč nam prihaja tudi jezuit Rok Bečan, ki je letos končal študij teologije v Rimu in bil posvečen v diakona. Rok bo prevzel 3. razred – prvoobhajance ter dijaško in študentsko skupino.

Za vpis k verouku v Dravlje odprite povezavo vpis k verouku in izpolnite formular. Vpišejo se le tisti otroci, ki bodo v tem veroučnem letu začeli obiskovati prvi razred in tisti iz višjih razredov, ki bodo zaradi različnih razlogov verouk v naši župniji obiskovali prvič. Za vpis v višje razrede potrebujemo dovoljenje župnije, kjer ste verouk obiskovali preteklo leto.

- formular za vpis k verouku

Veroučno leto bomo začeli v ponedeljek, 5. septembra. V nedeljo, 11. septembra se bomo pri sveti maši ob 10. uri predstavili katehistinje in katehisti. K tej sveti maši ste vabljeni tako veroučenci kot tudi starši.

Prispevek za ogrevanje in vzdrževanje prostorov je 20 evrov, če verouk obiskuje samo en otrok. Če imate pri verouku dva otroka, je prispevek za drugega otroka 10 evrov. Za tretjega, četrtega ... otroka pa ni potrebno plačati prispevka. Glede učbenikov se pogovorite s svojim katehetom.

© 2017 Župnija Ljubljana Dravlje. Vse pravice pridržane. O avtorjih.